Nic’s VVS lånte penge til VVS og vækst

Nic’s VVS i Nuuk har masser at lave. Nalik Ventures sikrede finansiering af den hurtige vækst i det unge firma

Nic’s VVS så dagens lys i januar 2018, da Nic Rasmussen efter en tid i Grønlands VVS ville prøve kræfter med livet som selvstændig erhvervsdrivende. Siden da er det gået stærkt. Meget stærkt.

Anpartsselskabet Nic’s VVS har base i Nuuk, og fra dag et er det gået støt opad for firmaet. Det har i dag 10 ansatte, og de har rigeligt at bestille.

”Det er vildt have så travlt hele tiden”, lyder den muntre kommentar fra Nic Rasmussen.

Han glæder sig over firmaets vækst, og han glæder sig over, at VVS-firmaets fremtidsmuligheder er blevet finansieret i et samarbejde med banken og Nalik Ventures.

Penge til ejendom og maskiner

Nic’s VVS har hidtil haft værksted i lejede lokaler, men med firmaets vokseværk blev pladsen for trang. Der skulle mere til, men hurtig vækst koster penge, måtte Nic Rasmussen erkende.

Så kom Nalik Ventures ind i sagen. Sammen med banken og Nalik Ventures er det lykkedes det unge firma at rejse de 12 millioner kroner, der skulle til for at købe nye maskiner og en ejendom i et af Nuuks industrikvarterer.

”Nu har vi 900 kvadratmeter til rådighed, men da vi indtil videre kun har brug for det halve, har vi lejet den anden halvdel ud. Det er en god indtægt for firmaet, og samtidig har vi nu fået plads til udvidelser, når det bliver nødvendigt”, lyder det fra Nic Rasmussen.

Et lån fra Nalik Ventures er risikovillig og tålmodig, forstået på den måde, at lånet bliver tilpasset og kombineret i forhold til virksomhedens økonomiske situation og plan, så virksomheden kan tilbagebetale og samtidig realisere udvikling og vækst. Banken har i samarbejde med Nalik Ventures skabt det økonomiske grundlag for købet af den nye værkstedsejendom til Nic’s VVS.

”Det betyder, at vi nu har basis for videre udvikling, og vi kan sikre vores placering i markedet. Vores vækst er i høj grad baseret på de serviceaftaler, vi har lavet med store virksomheder i Nuuk, så vi vil fortsat fokusere på service og kvalitet som rygraden i vores arbejde”, siger Nic Rasmussen.