Tag over hovedet til turister og andet godtfolk

Avani Homes udlejer værelser, lejligheder og huse i Uummannaq

Han er uddannet serviceøkonom, og efter nogle år udenbys er Anton Overballe vendt hjem til Uummannaq, hvor han nu arbejder i den familieejede virksomhed Avani Homes Aps. Det er en virksomhed, der udlejer værelser, hotellejligheder og huse til turister og folk, som kommer til Uummannaq for at arbejde i kortere perioder.

”Vi har 30 sengepladser i 6-7 huse, og vi planlægger at udvide med syv nye hotellejligheder. Projekteringen koster penge, og da jeg i forvejen kendte til koncernen, henvendte jeg mig til Nalik Ventures, og vi har fået støtte til den produktudvikling, som projekteringen kan sidestilles med”, forklarer Anton Overballe.

Den økonomiske støtte fra Nalik Ventures har blandt andet muliggjort realistisk budgettering og bidraget til at dække omkostninger til revisor og arkitekt og til arealtildeling og byggetilladelser.

”Men frem for alt har støtten og dialogen med Nalik Ventures været med til at frembringe et brugbart projekt til vores bank”, påpeger Anton Overballe.

”Ligesom mange andre turistrelaterede virksomheder mærkede vi betydelig nedgang som følge af coronanedlukningen, men med støtten fra Nalik Ventures har vi fået luft til at komme i mål”, siger Anton Overballe.