Skip to main content
Uncategorized @da

Advisory Board Møde i Sisimiut Styrker Samarbejdet der skal være til gavn for iværksætterlivet herhjemme

I lyset af den positive erhvervsudvikling i de seneste år og de lovende udsigter til fremtiden samledes Advisory Board i Sisimiut for at intensivere samarbejdet, der skal være til gavn for iværksætterlivet i de fem grønlandske kommuner.

Advisory Board består af medlemmer fra hver af de fem kommuner og er fast besluttet på at udnytte den positive erhvervsudvikling. Mødet i Sisimiut fokuserede på strategiske handlingspunkter for at styrke samarbejdet og dermed forbedre serviceniveauet til iværksætterlivet.

“Vi er begejstrede over den positive udvikling, vi har set inden for erhvervslivet i hver region. Nu er det tid til at konsolidere vores kræfter og sikre, at vores iværksættere og virksomheder har optimal adgang til de støtteordninger, de har brug for,” udtaler Thomas ’Tyt’ Mogensen, Administrerende Direktør for Nalik Ventures.

Medlemmerne diskuterede konkrete initiativer for at lette processerne for kommunerne, så de bedre kan støtte lokale iværksættere og virksomheder.

 

Om Advisory Board

Advisory Board er en sammenslutning af nøgleaktører fra de grønlandske kommuner, der arbejder sammen om at fremme økonomisk udvikling og støtte iværksætterlivet i regionen. Boardet repræsenterer Avannaata Kommuunia, Qeqertalik Business Council, Arctic Circle Business, Sermersooq Business og Innovation South Greenland.

Husk at udforske de værktøjer, vi tilbyder på vores hjemmeside under sektionen værktøjer når du arbejder på din forretningsidé. Og du er selvfølgelig velkommet til at kontakte os for spørgsmål.

Mvh.
Thomas ‘Tyt’ Mogensen
Administrerende Direktør, Nalik Ventures

Leave a Reply