Skip to main content

Rådgivning

Rådgivning hos Nalik Ventures er en uforpligtende fortrolig forretningsbaseret samtale mellem dig og en konsulent.

Du som iværksætter og virksomhedsejer sætter dagsordenen for hvad du ønsker at få ud af samtalen, derfor sker rådgivningen efter dit behov for din forretning og virksomhed.

Én til én

Du har den mulighed at aftale et tidspunkt og dato, hvor du så mødes med en konsulent, hvor det er muligt, at det foregår hvor du møder op til kontoret i Nuuk, mødes virtuelt eller via telefon, på den måde kan du også gennemgå din forretningsidé, i fortrolighed og med god tid.

Rådgivningstyper

Dialog

En dialog er en ligeværdig samtale, hvor du og konsulenten drøfter din forretningsidé du ønsker at realisere eller udvikle. Under dialogen kan det være at du og konsulenten, kommer med et bud på, hvordan og hvorledes du kan handle på din forretningsidé.

Sparringspartner

Det sker at man som iværksætter og virksomhedsejer er alene med forretningsideer, som man har lyst til at komme ud med til nogen, der kan forstå det. Du har mulighed for at sparre med en konsulent, som følger med på sidelinjen i din udvikling som iværksætter eller virksomhedsejer, og efter behov kommer med feedback eller råd undervejs, som du kan vælge at tag eller ikke.

Vejledning

Nalik Ventures konsulenter kan vejlede dig til at komme nærmere på din mål for forretningsideen. En vejledning kan være om hvem du skal kontakte i forbindelse med den branche du arbejder indenfor, hvordan du laver budgetter, hvordan du kan agere indenfor markedet osv.
Bemærk:
En samtale med en konsulent er uforpligtende, dette gælder også hvis konsulent giver råd, som du vælger at følge i din forretning, er du derfor som selvstændig erhvervsdrivende selv ansvarlig for resultatet.

Kontakt en konsulent